Lise Gerson Lohman | Agenda
3-daagse fotoreis Parijs 23, 24 en 25 mei 2016
We vertrekken maandag de 23de vroeg om 06.31 uur vanaf het stadion Schiphol met de Thalys maar kunnen natuurlijk heerlijk onderuit zitten tot Parijs. Ook vanuit de rijdende trein gaan we al proberen een foto te maken. Het is een fotoreis dus kletsen we heerlijk 3 dagen over fotografie en gaan we mooie plaatjes schieten en ondertussen genieten van de omgeving en het heerlijke stokbrood met een wijntje op een terrasje☺. Of je dat nu doet met een spiegelreflexcamera, een compactcamera of een telefoon, jouw kijk op deze stad en het vastleggen ervan is het belangrijkste.

Workshop FLITSTECHNIEKEN 14 november 2016
(met je eigen losse flitser van je camera)Heb je die niet maar wel en Canon camera dan kun je die van mij lenen om uit te proberen hoe leuk een flitser kan zijn! Zaterdag 14 november 10.00uur

Cursus: “Je fotoalbum maken via een fotoalbumprogramma”
Cursus: “Je fotoalbum maken via een fotoalbumprogramma” Kun je niet overdag of door de weeks. Geen probleem. Ook ‘s avonds of in het weekend ben ik beschikbaar.

Evenement op maat
Wilt u een workshop of fotoreis voor uw bedrijf, privé of vrienden “op maat”?
EISA Award

"The content of this entire website and all pictures are under copyright © and remains property of Lise Gerson Lohman.
Any disclosure, use, storage or copying of the content and pictures without the written consent of Lise Gerson Lohman is strictly prohibited.